Traileren til ‘Alien: Covenant’ lover makabert rumgys

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ridley Scotts originale ‘Alien’-film fra 1979 var et stykke rendyrket sci-fi-horror, men James Camerons syv år yngre sequel udstak en ny kurs for filmserien med tjubang som grundtone. Med ’Alien: Covenant’ lader det dog til, at Scott vender tilbage til rødderne med gåsehud på fjerne planeter.

Filmen starter, hvor den seneste tilføjelse til serien, ’Prometheus’, sluttede. Besætningen på rumfartøjet Covenant udforsker en planet, der ved første øjekast ligner paradis, men senere blotlægger sit mørke hjerte i form af et vist ikonisk rummonster.

Traileren til filmen skuer tilbage mod Scotts oprindelige klassiker med kolde, dunkle billeder fra rumskibets yderste fløje, kun afbrudt af makabert blodsprøjt, når rumvæsenet slår til.

Katherine Waterston (‘Fantastiske skabninger…’) ligner en pendant til Ripley, Noomi Rapace, Guy Pearce og Michael Fassbender vender tilbage i deres ’Prometheus’-roller, mens Danny McBride (’Vice Principals’, ’Eastbound & Down’) er en overraskende tilføjelse.

‘Alien: Covenant’ får dansk biografpremiere den 18. maj.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af