Gus Fring vender tilbage – se den falske reklame, der afslører comebacket

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I centrum for ‘Breaking Bad’-spinoffen ‘Better Call Saul’ er advokaten Jimmy McGill, der engang bliver til Saul Goodman, og parkeringsvagten Mike Ehrmantraut, der siden skal få en stor rolle i Walter Whites narkokarriere.

Også flere andre bifigurer fra ‘Breaking Bad’ er dukket op løbende i de første to sæsoner af ‘Better Caul Saul’, men de helt store spekulationer går på, om og hvornår de allermest elskede karakterer fra Vince Gilligans serie gør comeback, først og fremmest Jesse og narkokongen Gus Fringe.

Og nu får vi svaret på sidstnævnte via en falsk reklame for Fringes famøse dække: Kyllinge-fastfoodrestauranten Los Pollos Hermanos.

Det er den storsmilende, evigt venlige Gus, som vi lærte at kende i begyndelsen af ‘Breaking Bad’, der møder os i reklamen. Ak, hvis han bare vidste, hvilken skæbne der venter ham.

Rollen bliver igen genialt formidlet af Giancarlo Esposito, der egentlig kun skulle have været med i et par afsnit af ‘Breaking Bad’, men gjorde det så godt, at rollen blev et centralt element i serien. Hvordan Gilligan og medforfatter Peter Gould vil integrere Gus i prequelen, skal blive spændende at se.

Tredje sæson ‘Better Call Saul’ vender tilbage til april.

Læs også: Anmeldelse af ‘Better Call Saul’ sæson 2

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af