Hadet ‘Game of Thrones’-karakter vender overraskende tilbage i sæson 7

Hadet ‘Game of Thrones’-karakter vender overraskende tilbage i sæson 7

(Spoiler alert: Læs kun videre, hvis du har set sæson 6 og har det ok med at få en lille, ikke alt for central bid info om den kommende sæson 7).

Med fare for at blive stemplet som psykopat af ‘Game of Thrones’-ignoranter, kan man vist godt slå fast, at det var et skønt øjeblik, da Arya i sidse sæson skar halsen over på Walter Frey efter at have serveret hans sønner i en tærte.

Det var trods alt manden, der var med til at orkestrere mordet på hendes bror, mor og kommende fætter/kusine.

Skuespilleren David Bradley, som vi også kender fra ‘Harry Potter’-filmene, ‘Broadchurch’ og ‘The Strain’, skabte en, selv for ‘Game of Thrones’, usædvanligt modbydelig figur med overhovedet af House Frey, og det tæller således som en ros, at man aldrig ønsker at se ham igen.

Men selvom Lord Frey nu frister en skæbne i hænderne på de gamle og nye guder, tyder alt overraskende på, at han – i én eller anden inkarnation – alligevel dukker op i den kommende syvende sæson.

‘Game of Thrones’-sitet Watchers on the Wall har nemlig spottet, at det af David Bradleys officielle agent-cv fremgår, at han også er med i syvende sæson. Det bekræfter et rygte om Frey-familiens tilbagekomst, som i noget tid har floreret på Reddit.

Der er næppe nogen risiko for, at Melisandre gider bruge kræfter på at vække ham til live (fordi, ubehagelig type), hvilket efterlader et par mulige årsager til Bradleys sæson 7-optræden.

Der kan forekomme et flashback, hvilket dog også virker ret usandsymligt (‘Game of Thrones’ bruger meget sjældent flashbacks). Eller Arya – med sine nyfundne Faceless Men-skills – kan bruge hans ansigt som forklædning til at komme ind på livet af flere af sine fjender. Hvilket nok er en mere realistisk forklaringsmodel.

‘Game of Thrones’ plejer at vende tilbage i foråret, men sæson 7 får først premiere engang til sommer. Med kun to sæsoner tilbage nærmer vi os opløbsstrækningen.

Læs også: Fem serier, der kan udfylde ‘Game of Thrones’-tomrummet

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af