James Cameron rebooter ‘Terminator’-franchisen med ‘Deadpool’-instruktør i stolen

James Cameron rebooter ‘Terminator’-franchisen med ‘Deadpool’-instruktør i stolen

Man burde ikke længere blive overrasket over, hvad Hollywood kan finde på at reboote. Alligevel er det bemærkelsesværdigt, at James Cameron – som instruerede og skrev ‘The Terminator’ (1984) og efterfølgeren ‘Terminator 2: Judgment Day’ (1991) – er i fuld færd med at reboote ‘Terminator’-franchisen med ‘Deadpool’-instruktøren Tim Miller i stolen.

Ifølge Deadline får Cameron rettighederne til franchisen tilbage efter at have solgt dem for én dollar for 35 år siden, under forudsætning af at han ikke kunne blive fyret som instruktør på ‘The Terminator’. Men siden ‘Terminator 2: Judgment Day’ har Cameron ikke været involveret i filmserien, der er faldet i kvalitet lige siden.

Det eneste, der vides om den kommende film, er, at den ifølge The Playlist bliver et reboot og en konklusion med premiere i 2019. Det bliver interessant at se, hvad Tim Miller kan tilføje. Miller har indtil videre kun instrueret ‘Deadpool’, hvis komiske stil på ingen måde minder om Camerons oprindelige ‘Terminator’-univers.

Cameron selv er fuldt booket med at skulle instruere de næste fire (!) ‘Avatar’-film, så det giver mening, at han uddelegerer instruktørrollen til en anden.

Den seneste film i rækken om dræberrobotten var ‘Terminator: Genisys’ fra 2015.

Læs også: ‘Deadpool 2’-instruktør skrider efter længerevarende strid med Ryan Reynolds

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af