Se Jimmy Fallons virtuose og absurd stjernespækkede åbningssekvens ved Golden Globes

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nattens helt store Golden Globe-vinder, Damien Chazelles musical ‘La La Land’ med Ryan Gosling og Emma Stone, får først dansk premiere 23. februar, og derfor vil den bærende reference i vært Jimmy Fallons åbningssekvens til showet forståeligt gå hen over hovedet på de fleste herhjemme.

Men ‘La La Land’ åbner med en virtuos musicalscene i en bilkø på en Los Angeles-motorvej, hvor Ryan Goslings jazzpianist og Emma Stones skuespillerspire – på det tidspunkt fremmede for hinanden – begge sidder fast.

Og sidder fast gør også Jimmy Fallon på vej mod prisuddelingen i indslaget, hvor en perlerække af de nominerede stjerner dukker op med visuelle citater fra de film og serier, hvor de medvirker: Fra Kit Haringtons Jon Snow til en rappende Eleven fra ‘Stranger Things’ og Amy Adams med ‘Arrival’-rygdækning – kulminerende i Fallons romantiske møde med hans gamle kammersjuk Justin Timberlake i endnu en sekvens, der citerer direkte fra ‘La La Land’.

Læs også: ‘La La Land’ udraderer alt og alle ved Golden Globes – se hele vinderlisten

Læs også: Meryl Streep holder en fænomenal anti-Trump-tale under Golden Globes – med skælvende stemme

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af