Soundvenue Forpremiere: Oplev mesterværket ’Manchester by the Sea’ med Casey Affleck før alle andre

Soundvenue Forpremiere: Oplev mesterværket ’Manchester by the Sea’ med Casey Affleck før alle andre

Tre film har for alvor skilt sig ud i årets Oscar-kapløb: ’La La Land’, ’Moonlight’ og Kenneth Lonergans ’Manchester by the Sea’.

Vi kan allerede nu slå fast, at ’Manchester by the Sea’ har fortjent al den hæder, den kan komme i nærheden af, og vi er glade for at kunne invitere til filmens allerførste visning i Danmark 16. januar i Grand Teatret (køb billet HER).

Casey Affleck – også Oscar-favorit i hovedrollekategorien for sin uafrystelige præstation – spiller den indadvendte vicevært Lee Chandler, der ufrivilligt trækkes tilbage til hjemstavnen, fiskerbyen Manchester-by-the-Sea på den amerikanske østkyst, da hans bror (Kyle Chandler) dør. Her får han til opgave at tage sig af brorens teenagesøn, men hvis du forventer en klassisk sentimental historie om knudemanden, der bløder op i mødet med en nuttet opkomling, kan du godt tro om igen.

Så hvorfor er den så god? Vores anmelder uddeler seks stjerner, kalder den et mesterværk og skriver:

»Hvis jeg betegner ’Manchester by the Sea’ som subtil, nuanceret, troværdig og velspillet, vil du forvente et lille, lavmælt indiedrama af den slags, vi importerer en håndfuld af fra USA hvert år. Du vil være aldeles uforberedt på den monumentalt bevægende og overrumplende følelsesladede filmoplevelse, der venter dig.

Så lad mig prøve med nogle andre ord: ’Manchester by the Sea’ er en noget nær perfekt film uden så meget som en eneste falsk tone, en såre menneskelig familietragedie om sorg, tilgivelse og skyldfølelse sat i titlens isnende fotogene fiskerby i Massachusetts«.

Facebook-event HER. Køb billet HER.

’Manchester by the Sea’
Grand Teatret
Mandag den 16. januar kl. 19.00

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af