Fire late night-værter gør status på Trump: »Det føles som om hans indsættelse er 114 år siden«

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

De seneste aftener i USA har der været heftig udveksling af juice mellem ananaser på to af de centrale late night talkshows. Stephen Colbert havde besøg af John Oliver, mens Jimmy Fallon tog imod sin NBC-kollega Seth Meyers.

Naturligvis kunne de fire ikke lade være med at tale om elefanten i lokalet – elefanten værende den siddende republikanske præsident og lokalet værende verden.

For Colbert og Oliver gik talen mest på at analysere taktikken fra Trumps administration og vurdere, hvor udmattende hårde de næste fire år bliver. Alligevel formår de at holde det nærmest tragikomisk underholdende. De joker blandt andet med, at Oliver risikerer at blive sendt tilbage til England og at Trump kan få lov at sidde i 12 år.

Og mens de voksne talte, legede børnene (i overført betydning, de er begge ældre end John Oliver) hos Jimmy Fallon. Han havde besøg af sin kollega Seth Meyers og de vendte naturligvis også den transformation USA er under – dog ikke med samme alvorsfulde underlægningstone som Colbert og Oliver lagde for dagen.

Her var tonen dog noget lettere og drejede sig blandt andet om det klip fra valgkampen, hvor Jimmy Fallon rusker rundt i Trumps hår, eller hvad man kalder det. Det fik kritik for at normalisere Trump og at virke som en blåstempling for de yngre vælgere, men Meyers insisterer på, at det var hans skyld, Trump vandt, fordi sparkede til hvepsereden, da han var vært for Correspondent-middagen i 2011.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Late Night-værter reagerer på Donald Trumps præsidentvalgssejr – fra Colbert til Kimmel

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af