‘Klovn’ vender tilbage med sæson 7 – lover muldvarpefangst og fordærvet pebersovs

‘Klovn’ vender tilbage med sæson 7 – lover muldvarpefangst og fordærvet pebersovs

Det er efterhånden otte år siden, Casper Christensen og Frank Hvam klovnede rundt i deres milepæl af en komedieserie på først TV 2 Zulu og derefter TV 2.

Siden er to spillefilm kommet til, men selvom det aldrig har været givet, at duoen skulle vende tilbage til ‘Klovn’-universet i kortformat, er det netop, hvad der sker, når serien vender tilbage i 2018 på TV 2.

»Vi glæder os virkelig meget til at vende tilbage til det gode gamle velkendte ’Klovn’-univers med nye ideer. Vi er meget inspirerede. Det bliver et brag af en sæson 7«, udtaler Casper Christensen til tv2.dk.

Christensen og Hvam er snart filmaktuelle med folkekomedien ‘Dan-Dream’ (premiere 30. marts), ligesom de har arbejdet på flere projekter i USA. Men de har savnet at arbejde med de små fortællinger, fortæller de:

»Vi har savnet de små historier. Igennem tre spillefilm har vi arbejdet med det store drama og de store følelser, hvor alt er på spil. Det har været sjovt, men også voldsomt. Nu glæder vi os til at vende tilbage til hverdagen og grine af de små ting. Hvor et helt afsnit kan gå med at fange en muldvarp eller klage over en fordærvet pebersovs. Og så gøre det til et stort problem«.

Læs også: De 10 bedste ‘Klovn’-afsnit nogensinde

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af