‘Making a Murderer’: Steven Avery indrømmede at have dræbt Theresa Halbach, hævder fængselskammerat

‘Making a Murderer’: Steven Avery indrømmede at have dræbt Theresa Halbach, hævder fængselskammerat

Mange var overbeviste om Steven Averys uskyld efter at have set Moira Demos og Laura Ricciardis Netflix-dokumentarserie ‘Making a Murderer’.

Og der var da også forbløffende mange indicier, der pegede i retning af, at Avery var offer for en konspiration og/eller dårligt politiarbejde.

Men ikke alle er lige overbeviste om, at Avery spjælder den uden grund. Joseph Evans sad i fængsel med Avery i Wisconsin Secured Prison Facility og siden Waupun Correctional Facility, og i et ni sider langt brev udgivet af Rockford Advocate hævder han nu, at Avery bekendte sin synd over for ham i fængslet.

»Han sagde, at han satte kniven til Theresas hals, mens han førte hende til sit soveværelse. Steven sagde, at Theresa græd og tryglede ham om ikke at dræbe hende«, skriver Evans, der afsoner en livstidsdom for at have slået sin kone ihjel og måske således ikke er verdens mest troværdige kilde, men alligevel…

Han skriver også, at Avery fortalte ham, at han ville have sluppet afsted med det, hvis »hans idiotiske nevø Brendan ikke havde talt med politiet, som han havde bedt ham om«.

Avery kæmper lige nu for at blive frigivet i retten. En sæson 2 af ‘Making a Murderer’ er under udarbejdelse, og det skal blive interessant at se, om Joseph Evans’ påstande kommer til at spille en rolle.

Læs også: ‘Making a Murderer’-instruktør – »mange mener, at Steven Avery begik forbrydelsen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af