Sidste års værste film: ‘Batman V Superman: Dawn of Justice’ topscorer ved Razzie Awards

Sidste års værste film: ‘Batman V Superman: Dawn of Justice’ topscorer ved Razzie Awards

I morgen tidlig bliver det endelig afsløret, om det bliver ‘La La Land’, ‘Moonlight’ eller en helt tredje film, der rydder bordet ved årets Oscar-uddeling. Men i nat var det et helt andet felt af film, der konkurrerede om at vinde statuetter; nemlig sidste års værste film under de lidet attraktive Golden Raspberry Awards, bedre kendt som The Razzies.

Nattens store vinder – eller taber – blev Zack Snyders superheltefadæse ‘Batman V Superman: Dawn of Justice’, der hev fire statuetter hjem, herunder for værste manuskript, værste remake eller sequel, værste mandlige birolle og den altid underholdende værste kombination på skærmen – sidstnævnte gik til Ben Afflecks møde med Henry Cavill.

Også den Hillary Clinton-kritiske dokumentar ‘Hillary’s America: The Secret History of the Democratic Party’ kunne prale af fire statuetter og endda i tunge kategorier som værste instruktør (Dinesh D’Souza) og værste film.

Til gengæld slap ‘Zoolander 2’ billigt med kun én pris i form af værste kvindelige birolle for Kristen Wiigs indsats i den anstrengende sequel, imens den ellers rædderlige ‘Suicide Squad’ blev helt forbigået. Altid kontroversielle Mel Gibson blev tildelt den såkaldte Razzie Reedemer Award for sit comeback med den hæderlige ‘Hacksaw Ridge’.

Se alle ‘vinderne’ her:

Værste film: ‘Hillary’s America: The Secret History of the Democratic Party’

Værste skuespiller: Dinesh D’Souza, ‘Hillary’s America: The Secret History of the Democratic Party’

Værste skuespillerinde: #Fake Actress, ‘Hillary’s America: The Secret History of the Democratic Party’

Værste mandlige birolle: Jessie Eisenberg, ‘Batman V Superman: Dawn of Justice’

Værste kvindelige birolle: Kristen Wiig, ‘Zoolander 2’

Værste manuskript: ‘Batman V Superman: Dawn of Justice’

Værste remake eller sequel: ‘Batman V Superman: Dawn of Justice’

Værste kombination på skærmen: Ben Affleck & Henry Cavill, ‘Batman V Superman: Dawn of Justice’

Værste instruktør: Dinesh D’Souza, ‘Hillary’s America: The Secret History of the Democratic Party’

Razzies Redeemer Award: Mel Gibson, ‘Hacksaw Ridge’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af