Will Ferrell og Amy Poehler satser alt i traileren til ‘The House’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Enhver film, der kan mønstre Will Ferrell og Amy Poehler i de bærende roller, hører til i must see-kategorien. Ja, man kan sagtens indvende, at Ferrells seneste film – ‘Anchorman 2’, ‘Zoolander 2’, ‘Daddy’s Home’ – har været skuffelser. Ja, man hævde, at der har været langt mellem Poehlers gode filmroller. Og ja, man kan tvivle på, om den kommende ‘The House’ ryster komediegenren i dens grundvold.

Men det er Ferrell og Poehler, og derfor skal ‘The House’ have en fair chance. De to komikere spiller et forældrepar, der skal til at sende deres datter afsted på hendes drømmeuniversitet, kun for at finde ud af at de ikke har pengene til at finansiere uddannelsen.

De beslutter sig derfor for at starte et ulovligt casino i deres hus, fordi, tja, det virker som den mest logiske løsning.

Ferrell og Poehler får følgeskab af så fine skuespillere som Jason Mantzoukas, Allison Tolman, Michaela Watkins, Steve Zissis og Nick Kroll, som om ikke andet lover, at man kommer i godt selskab.

Amerikansk premiere 30. juni – den danske endnu ikke fastlagt.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af