Stephen King roser og deler ny plakat for Nikolaj Arcels ‘The Dark Tower’

Stephen King roser og deler ny plakat for Nikolaj Arcels ‘The Dark Tower’

Nikolaj Arcels filmatisering af Stephen King-romanen ‘The Dark Tower’ er faldet i god jord hos historiens ophavsmand.

For et par dage siden kunne King bekræfte over for The Herald Tribune, at han »har set ‘The Dark Tower’, og den er fantastisk«. Og nu bakker forfatteren ordene op med handling ved at promovere filmen i sin fritid. I går kunne han således afsløre den første plakat til den længe ventede filmatisering med et citat fra bogen.

Arcel har skrevet manuskriptet til ‘The Dark Tower’ sammen med Anders Thomas Jensen, Akiva Goldsman og Jeff Pinkner og får med King-filmatiseringen sin amerikanske filmdebut.

I hovedrollerne har den danske instruktør indhentet Idris Elba og Matthew McConaughey til at udfolde historien om The Gunslinger Roland Deschain (Elba), der i et postapokalyptisk western-univers forsøger at finde titeltårnet for at bekæmpe verdens undergang. Men han får kamp til stregen af modstanderen Walter Padick (McConaughey), bedre kendt som The Man in Black.

‘The Dark Tower’ får premiere herhjemme den 27. juli 2017.

Læs mere: Danskere dirigerer superstjerner: Se, hvem der laver film i Hollywood lige nu

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af