20 år gammel Robert De Niro-komedie bliver HBO’s nye komediesatsning

20 år gammel Robert De Niro-komedie bliver HBO’s nye komediesatsning

HBO’s skarpe politiske satireserie ‘Veep’ kører i skrivende stund på sjette sæson, og rygterne går på, at den snart slutter. Så noget tyder på, at kabelkanalernes mastodont må i gang med at finde et nye satireflagskib. Og valget er faldet på en komedieserie om intet mindre end et af tidens mest omdiskuterede fænomener: Fake news.

The Hollywood Reporter kan fortælle, at HBO er i gang med at udvikle en halvtimes komedieserie baseret på Barry Levinsons komedie ‘Wag the Dog’ fra 1997. Filmen, der havde Dustin Hoffman og Robert De Niro i hovedrollerne, følger en spindoktor og filmproducent, der kreerer en falsk krig til medierne, som skal fjerne opmærksomheden fra præsidentens sexskandale. Filmen fik premiere, mens Bill Clinton bombede Kosovo, og Lewinsky-skandalen tog fart.

Levinson og De Niro bliver executive producers på serien, der vil blive forfattet af et forholdsvist ubeskrevet blad i form af Rajiv Joseph.

Læs mere: ‘Veep’ sæson 6: Stadig den sjoveste komedieserie på tv lige nu

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af