Actionpakket trailer til ’Thor: Ragnarok’ er rum-gladiator-mashup med humoren intakt

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er seriøst smæk på drengen – såvel som nyt hår – i den første trailer til Marvel-braget ’Thor: Ragnarok’, der får premiere til efteråret med den New Zealandske indieinstruktør Taika Waititi bag roret.

Handlingen udspiller sig umiddelbart efter ’Avengers: Age of Ultron’, hvor Thor (Chris Hemsworth) rager alvorligt uklar med superskurkinden Hela, spillet af Oscar-vinder Cate Blanchett i en sjældent hårdtslående actionrolle.

Den slagne Thor ender efterfølgende som gladiator i ringen hos en af universets ældste skabninger, Grandmaster (altid seværdige Jeff Goldblum), men genforenes også med en større grøn »ven fra arbejdet«.

Hertil spotter vi ligeledes ’Westworld’s Tessa Thompson som Thors nye bekendtskab Valkyrie (Natalie Portman har endegyldigt forladt filmserien) og fanfavoritten Loki (Tom Hiddleston) på krigsstien, mens Benedict Cumberbatchs Dr. Strange gemmes lidt endnu.

Indimellem den gedigne action, svimlende flotte billedtableauer og 80’er-psykedeliske farveelementer glimter Thors karakteristiske humor heldigvis stadig, og der er god grund til at forvente, at Taika Waititi – som tidligere har instrueret den mesterlige, hylende morsomme vampyr-mocumentary ’What we do in the shadows’ – løfter ’Thor: Ragnarok’ til et for franchisen hidtil uset kvalitativt niveau.

Og så igen – Hollywood har i senere år overladt enorme franchiseprojekter til ferme indiefolk med stor økonomisk succes, men skønt instruktør Colin Trevorrows ’Jurassic World’ blev den tredje bedst indtjenende film i historien i 2015, var der ikke megen af den forhenværende indieinstruktørs krøllede filmiske originalitet at spore i dino-bæstet af en billetsluger, der også syntes at have fortæret sin skabers kreative sans.

Forhåbentlig bliver kombinationen Hemsworth-Blanchett-Goldblum-Waititi straks mere vellykket.

’Thor: Ragnarok’ får dansk premiere den 2. november.

Læs også: 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af