Soundvenue Forpremiere: Se den danske thriller ’3 ting’ – mød Nikolaj Coster-Waldau og Jacob Lohmann

Soundvenue Forpremiere: Se den danske thriller ’3 ting’ – mød Nikolaj Coster-Waldau og Jacob Lohmann

Det er ikke hver dag, Nikolaj Coster-Waldau laver danske film, og det sker endnu sjældnere, at han engagerer sig så meget, at han selv er med til at producere dem.

Men det er ikke desto mindre tilfældet med ’3 ting’, en stram thriller af den debuterende instruktør Jens Dahl, der i sin tid var med til at skrive ’Pusher’.

Her spiller den danske ’Game of Thrones’-stjerne en højtbegavet sprængstofekspert, der vidner mod en gruppe serbiske kriminelle, som han har snydt for 60 millioner kroner. Han vil udlevere sine medsammensvorne, hvis han får tre ting bragt til sit skjulested af PET: En kvinde ved navn Camilla (Birgitte Hjort Sørensen), en kasse fra et opbevaringslager og to gange butter chicken fra den lokale indiske i Valby.

Hvorfor han udbeder sig lige disse tre ting, kan man se, når vi holder forpremiere på filmen 9. maj kl. 19.00 i Grand Teatret i København. Og vi er meget glade for, at Nikolaj Coster-Waldau og Jacob Lohmann, der har en vigtig birolle som PET-agent i filmen, har sagt ja til at lægge vejen forbi visningen før filmstart.

Køb billet HER. Facebook-event HER.

’3 ting’
Grand Teatret
Tirsdag den 9. maj kl. 19.00

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af