Robert Pattinson og Martin Scorsese arbejder sammen på den romantiske thriller ‘The Souvenir’

Robert Pattinson og Martin Scorsese arbejder sammen på den romantiske thriller ‘The Souvenir’
Robert Pattinson i 'Cosmopolis' fra 2012.

Mens ‘Twilight’-feberen rasede, var det svært at se hovedrollerne Kristen Stewart og Robert Pattinson bryde med teenstemplet og få legitime filmkarrierer udenfor tusmørkets skygger. Skæbnen, såvel som umådeligt hårdt og målrettet arbejde har dog sikret dem succes i årene siden, hvor det tidligere kærestepars modige rollevalg og flirten med indiefilm har høstet begge stor opmærksomhed og anerkendelse på filmfestivalen i Cannes.

Mens Robert Pattinson lige nu spadserer rundt i varmen i det sydfranske og reklamerer for Safdie-brødrenes thriller ‘Good Time’ på årets festival, forbereder den 31-årige skuespiller sig også allerede på sit næste projekt. ScreenDaily netop har offentliggjort, at Pattinson skal spille en af hovedrollerne i instruktør Joanna Hoggs (‘Archipelago’) kommende film, den to-delte romantiske thriller ‘The Souvenir’ med selveste Martin Scorsese som producer.

Scorsese har eftersigende været instrumental i castingen af Pattinson, der på lignende vis tidligere har imponeret mesterinstruktører som Werner Herzog (i ‘Queen of the Desert’) og David Cronenberg (i både ‘Cosmopolis’ og ‘Map to the stars’).

‘The Souvenir’ følger en ung kvindelig filmstuderende igennem 1980’erne, hvor hun oplever sin første stormende kærlighedsaffære. Men som tiden går bliver det sværere og sværere for hende at adskille fakta og fiktion, og hun prøver ihærdigt at løsrive sig fra sin utroværdige elsker.

Filmen bliver delt op i to, og mens den kvindelige hovedrolle endnu ikke er fundet, skal Tom Burke (‘Only God Forgives’) spille den farlige elsker i første film, mens Pattinson indtager den mandlige hovedrolle i den anden film. Ariane Labed fra ‘Assassins’ Creed’ medvirker desuden også.

Læs mere: Robert Pattinson har hovedrollen i mystisk Cannes-film – se traileren

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af