Seth Rogen og Evan Goldberg står bag Netflix’ nye vanvittige komediefilm – se teaseren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er en blandet landhandel af film og serier, Netflix spytter ud i disse uger: Alt fra ‘Girlboss’, der absolut ikke faldt i vores anmelders smag, til ‘13 Reasons Why’, der er blevet et internationalt hit.

Det nyeste skud på stammen er komedien ‘Game Over, Man!’, der godt kunne ryge i den sidste, positive kategori. Ud fra teaseren at dømme er der et flot visuelt udtryk og en klassisk tumpe-komediehumor i vente

Filmen er produceret af Oscar-vinderen Scott Rudin og Hollywoods funny guys Seth Rogen og Evan Goldberg. Den handler om tre barndomsvenner, spillet af ‘Workaholics’-trioen Adam Devine, Anders Holm og Blake Anderson, der drømmer om at at slå igennem med deres computerspil.

Da muligheden endelig byder sig, er det fra en tilfældig gæst, en kendisbillionær, der hellere end gerne vil spæde penge i drengenes projekt. Men de når ikke langt, da terrorister angriber hotellet og tager billionæren som gidsel. For at få deres drøm til at lykkes må de selv befri ham.

Filmen rammer på Netflix 20. april.

Læs også: De 10 bedste komedieserier på Netflix lige nu – rangeret

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af