Traileren til Nikolaj Arcels ‘The Dark Tower’ med Matthew McConaughey og Idris Elba endelig landet

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er en af årets mest ventede film – og den er instrueret af danske Nikolaj Arcel, manden bag film som ‘En kongelig affære’ og ‘Kongekabale’.

‘The Dark Tower’ er en filmatisering af Stephen Kings magnum opus og har Idris Elba i hovedrollen som en berømt gunslinger, der af en ganske særlig dreng overtales til at tage kampen op mod den berygtede Man in Black, spillet af Matthew McConaughey i hans første rigtige blockbusterrolle.

Meget er på spil – i filmen, hvor det handler om selve verdens fremtid, men også for folkene bag. Bliver ‘The Dark Tower’ en succes, er kimen lagt til en franchise, og Arcels Hollywood-karriere vil være skabt.

Premieren har været udsat en gang eller to, men det behøver ikke være et dårligt tegn. Ikke desto mindre har traileren været længe undervejs, og den er nu landet med pomp, pragt og mystik i form af en historie, der blandt andet synes at krydse et western-univers med ‘Ringenes herre’-inspiration.

Forhåbentligt har Arcel – med hjælp fra Anders Thomas Jensen på manuskriptet – skudt filmen afsted med sit hjerte og ikke sin hånd.

‘The Dark Tower’ får dansk premiere 17. august.

Læs også: Se den danske thriller ’3 ting’ – og mød Nikolaj Coster-Waldau

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af