‘Broad City’-pigerne er lige så fucked up som altid i første trailer til sæson 4

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ilana Glazer og Abbi Jacobson har i over tre sæsoner skåret alt nuttet, blødsødent og selvmedlidende af kvindekønnet i komedieserien ‘Broad City’. Og med en sæson fire og fem på trapperne har de to newyorkere stadig en tro fanskare bag sig, der elsker dem for deres særegenheder.

På trods af at begge komikere så småt er begyndt at bevæge sig mod filmmediet – Ilana Glazer står over for en stor rolle i komedien ‘Rough Night’ over for Scarlett Johansson – så er der stadig rigeligt tid til at kæle for deres alteregoer i ‘Broad City’. Og heldigvis ser sæson fire lige så rablende vanvittig ud, som man kunne forvente.

Ilanas spøjse (eks-)bolleven/kæreste, spillet af Hannibal Buress, er et af de faste holdepunkter, mens serien efter det store Hillary Clinton-moment i sidste sæson fortsætter med at byde på flere gæsteoptrædener: Steve Buscemi, Shania Twain, Wanda Sykes og drag-stjernen Rupaul gør i hvert fald deres entré i traileren til tonerne af Jennifer Lopez’ ‘Get It Right’.

Betyder det, at pigerne får styr på deres liv i den kommende sæson? Næppe.

‘Broad City’s fjerde sæson får amerikansk premiere 23. august.

Læs mere: Se video: ‘Broad City’-stjerner håndterer Trumps indsættelse med en helvedes masse banden

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af