Carrie Fisher havde spor af kokain, heroin og ecstasy i blodet, da hun døde

Carrie Fisher havde spor af kokain, heroin og ecstasy i blodet, da hun døde

Carrie Fisher gik desværre bort ved juletid sidste år, og nu er obduktionslægen lagt sin rapport frem. Her fremgår det, at ‘Star Wars’-stjernen ved sin død havde både kokain, heroin og ecstasy i blodet.

Fisher døde den 24. december, efter hun dagen før havde fået et hjertestop på flyet fra London til Los Angeles. Det vides ikke, hvornår hun har indtaget heroin og ecstacy, da det kan spores i kroppen i lang tid efter, men hun har efter sigende taget kokain tre dage før sit hjertestop.

Det vides ikke, om stofferne har haft en indvirkning på hendes død. Obduktionslægen fortæller ifølge The Associated Press, at »på nuværende tidspunkt kan betydningen af kokainen ikke blive sat i sammenhæng med sagen«.

Fisher datter, Billie Lourd, har udtalt til People Magazine:»Min mor har kæmpet med stofmisbrug og mentale lidelser hele sit liv. Endelig blev det hendes død. I alt sit arbejde var hun åben om de sociale stigmatiseringer, der er omkring disse sygdomme«.

Læs også: ‘Star Wars’-skuespillere og branchekolleger reagerer på Carrie Fishers død

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af