Daniel Day-Lewis har fundet sit nye kald: Kjoleskrædder

Daniel Day-Lewis har fundet sit nye kald: Kjoleskrædder

Det kom som en overraskelse for alle, da Daniel Day-Lewis i sidste uge meldte ud via sine folk, at han trækker sig tilbage fra skuespillet.

Ifølge kilder, Page Six har talt med, har beslutningen imidlertid været længe undervejs, faktisk helt op til tre år. Det er nemlig så længe, det tager ham at forberede en ny rolle, og han havde et stort ønske om at stoppe med stil, forlyder det.

Men faktisk fortsætter han også med stil. Day-Lewis’ sidste rolle er som modeskaber i Paul Thomas Andersons kommende film, der foregår i modeverdenen i 50’ernes London, og som foreløbigt bærer titlen ‘Phantom Thread’.

Day-Lewis spiller den kompromisløse skrædder Charles James, og med hans vanligt hypergrundige research tyder alt på, at han er blevet så dygtig inden for haute couture, at han vil fortsætte i professionen, efter han har checket ud af filmverden. Daniel Day-Lewis vil simpelthen beskæftige sig som dressmaker, fortæller Page Six’ kilder.

Det er ikke første gang, Daniel Day-Lewis har lært at mestre et nyt håndværk. Han er en glimrende tømrer, og i 90’erne tog han en fem års pause fra skuespillet for at blive udlært skomager hos en af verdens bedste inden for faget i Firenze.

Læs også: De mest ekstreme eksempler på Daniel Day-Lewis’ method acting 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af