Elizabeth Banks trækker kritik af Steven Spielberg tilbage

Elizabeth Banks trækker kritik af Steven Spielberg tilbage
Elizabeth Banks i 'Little Accidents'

I går gik Elizabeths Banks’ kritik af Steven Spielberg for kun at have lavet film med mandlige hovedroller internettet rundt. Allerede under talen, der fandt sted, efter Banks modtog en pris af organisationen Women in Film, blev det fra salen bemærket, at Spielberg har lavet film med kvinder i centrum (‘The Color Purple’ eksempelvis), og nu har skuespilleren så undskyldt på Twitter til både Spielberg og sine fans.

»Jeg formulerede min kommentar ukorrekt. Jeg vil gerne gøre klart fra starten, at jeg tager fuldt ansvar for, hvad jeg sagde, og at jeg undskylder«, skriver hun.

»Da jeg kom med kommentaren, tænkte jeg på Stevens seneste film, og det var ikke min intention at afvise vigtigheden af den ikoniske film ‘The Color Purple’«.

Da en tilstedeværende i salen under talen råbte, at ‘The Color Purple’ havde Whoopi Goldberg og Oprah Winfrey i hovedrollerne, svarede Banks: »Uhm… og han instruerede den?«. Andre blandt publikum sagde, at det havde Spielberg ikke, så Banks fortsatte: »Oh, jamen så har jeg ret«.

Men Spielberg har instrueret ‘The Colour Purple’ samt ‘The Sugerland Express’ og ‘Den store venlige kæmpe’, der alle har kvindelig hovedrolle. Spielberg er nu i gang med filmen ‘The Paper’, som har Meryl Streep i én af hovedrollerne.

Læs Banks’ undskyldning her:

Læs også: Elizabeth Banks revser Spielberg for hans mangel på kvindelige hovedroller

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af