Keegan-Michael Key og Cobie Smulders danner par i ny Netflix-komedieserie – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Forestil dig, at du mødes med de gamle universitetsvenner, 20 år efter I blev færdige.

Det er udgangspunktet for Netflix’ nye komedieserie ‘Friends from College’. Ud fra traileren at dømme er der lagt op til en reunion, hvor karriere og familieliv erstattes af konkurrencer, kaos og affærer. Vennerne mødte hinanden på Harvard, og når de genforenes, ruskes der op i gamle flirts og nostalgi, hvor de alle bliver mindet om, at de ikke er helt unge mere.

I centrum ses de komisk talentfulde Keegan-Michael Key (‘Key & Peele’) og Cobie Smulders (‘How I Met Your Mother’). Serien er skabt af Francesca Delbanco og ‘Bad Neighbours’-instruktøren Nick Stoller, der begge har gået på Harvard. Stoller har instrueret alle seriens otte afsnit, som ud over Key og Smulders byder på Annie Parisse (‘Vinyl’), Fred Savage (‘The Grinder’), Nat Faxon (‘Family Guy’) og Jae Suh Park (‘The Big Short’).

‘Friends from College’ får premiere på Netflix den 14. juli.

Læs også: De 10 bedste komedieserier på Netflix lige nu – rangeret

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af