Robert Pattinson er helt fantastisk som bankrøver i ‘Good Time’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Én af årets store oplevelser på årets Cannes-festival var Ben og Joshua Safdies thriller-heist-flugt-drama ‘Good Time’. Filmen handler om to brødre, den kvikke Connie og den evnesvage Nick, der i starten af filmen begår et bankrøveri på Connies opfordring.

Det går imidlertid langt fra som planlagt, og mens Nick ender på hospitalet, gør Connie alt, hvad kan kan for at redde ham – selvom Nick nok var bedre stillet uden sin kærlige troublemaker af en bror.

Vi dumper lige ned i de to brødres historie og får meget lidt at vide om deres baggrund, og det hviler således på skuldrene af skuespillerne at give liv og sjæl til figurerne. Og det må man sige, særligt Robert Pattinson gør i karrierens vel nok bedste rolle som småtaberen Connie. Desperationen lyser ud af ham, og man kommer nærmest til at tænke på Robert De Niro i ‘Taxi Driver’.

‘Good Time’ er i det hele taget inspireret af 70’ernes rå og energiske gadefilm og er – som det antydes af den nye trailer – en både suspensefuld og stilistisk intens oplevelse med et drømmende og (på den gode måde) forstyrrende soundtrack af Oneohtrix Point Never, inklusive et smukt slutnummer lavet med Iggy Pop.

‘Good Time’ er købt hjem til dansk distribution, men det vides endnu ikke, hvornår den får premiere.

Læs også: Cannes dag 9 – Dér trådte Robert Pattinson ud af ‘Twilight’-skyggen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af