Se den hæsblæsende nye trailer til ‘Baby Driver’ med Ansel Elgort, Jamie Foxx, Kevin Spacey og Jon Hamm

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Edgar Wright er tidens måske fornemste skaber af eksplosive filmcocktails bestående af action og humor. De genrebevidste ‘Hot Fuzz’, ‘Shaun of the Dead’ og ‘The World’s End’ er allerede nyklassikere, og selvom Wrights nye film ser ud til at adskille sig markant fra de tre britiske humorperler, er der intet, der tyder på, at kvaliteten daler.

Heistfilmen ‘Baby Driver’ ligger lige nu på 100 procent positive anmeldelser på Rotten Tomatoes og kan meget vel være årets actionfilm.

Ansel Elgort fra ‘Divergent’-filmene og ‘En flænge i himlen’ spiller hovedrollen som Baby, en gudsbenådet getaway driver, der står i gæld til en mafiaboss (Kevin Spacey) og involveres i et storstilet kup. Her forenes han med et hold af Ocean Eleven’ske proportioner, heriblandt Jamie Foxx, Jon Hamm og Jon Bernthal. Sky Ferreira er også på rollelisten.

‘Baby Driver’ skulle blandt andet udmærke sig ved et killer soundtrack, som er en naturlig del af filmen, fordi Baby overdøver sin tinnitus ved konstant at have musik i ørene.

‘Baby Driver’ får dansk premiere 29. juni.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af