Zoe Kravitz bekræfter: Tom Hardy og Charlize Theron kunne ikke sammen under ‘Mad Max: Fury Road’

Zoe Kravitz bekræfter: Tom Hardy og Charlize Theron kunne ikke sammen under ‘Mad Max: Fury Road’

‘Mad Max: Fury Road’ er en af de bedste actionfilm i nyere tid, og som med mange store kunstneriske præstationer før den var dens tilblivelsesproces svær.

Det er allerede velkendt, at filmens to centrale skuespillere, Tom Hardy og Charlize Theron, havde det svært med hinanden under optagelserne. Under verdenspremieren i Cannes undskyldte Hardy over for instruktør George Miller, »fordi jeg blev frustreret. Der var ingen måde, hvorpå George kunne have forklaret, hvad han kunne se i sandet, mens vi var derude. Jeg vidste, han var brilliant, men jeg vidste ikke helt hvor brilliant«, som han sagde om arbejdet med filmen, der blev optaget midt i ørkenen i Namibia.

Theron har selv med en afslørende håndsrækning bemærket, at hun har hørt, at Tom Hardy ikke »er sådan på alle film«. Og nu løfter deres medskuespiller Zoe Kravitz lidt mere af sløret for de to stjerners konflikt.

»De kunne ikke med hinanden«, svarede hun på et seerspørgsmål i talkshowet ‘Watch What Happens Live with Andy Cohen’.

»Vi var i ørkenen længe. Jeg tror, at alle var trætte og forvirrede og havde hjemve, og vi så ikke andet end sand i seks måneder. Man bliver skør, det gør man bare«, sagde hun.

»Faktisk ved jeg ikke, om det var én ting. Jeg tror bare ikke, de havde god kemi«, sagde hun, mens ‘Broad City’-stjerne Ilana Glazer, der også var i studiet, jokede med, at de nok bare var uenige om abortrettigheder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af