‘Blade Runner 2049’ vil tage pusten fra dig i ny intens trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2017’s muligvis mest ventede film er hverken denne uges ’Dunkirk’ (beklager, Nolan) eller efterårets ’Justice League’, men derimod canadiske Denis Villeneuves ’Blade Runner 2049’, hvis seneste, overrumplende trailer landede i dag.

Minderne om Ridley Scotts sci-fi-mesterværk fra 1982 er på ingen måde »lost in time like tears in the rain«, og Villeneuves forsættelse samler handlingen op 30 år efter begivenhederne i første film. Denne gang følger LAPD-replikantjægeren Officer K (Ryan Gosling), som kommer på sporet af en gammel, glemt hemmelighed, der truer med at udrydde menneskeheden. K’s efterforskning leder ham til den aldrende Rick Deckard (Harrison Ford), men også superskurken Neander Wallace (en særdeles creepy-udseende Jared Leto).

Foruden ovenstående herrer/måske-replikanter byder den nye trailer på glimt af Robin Wright (’House of Cards’), Dave Bautista (’Guardians of the Galazy) og Ana de Armas (’War Dogs’), mens også Mackenzie Davis (’Halt and Catch Fire) og Barkhad Abdi (’Captain Phillps’) er at finde på den imponerende rolleliste.

Denis Villeneuves (’Arrival’, ’Sicario’) blændende noir-poetiske billedsprog synes at fusionere den originale fremtidsdystopis nostalgiske 80’er-scenografier og lydspor med et futurisktisk touch af ’Ghost in the Shell’s moderne effektmageri – om end yderligere sammenligninger forhåbentlig vil vise sig at være helligbrøde, når ’Blade Runner 2049’ får premiere den 5. oktober.

Ridley Scott er om bord som executive producer, og filmens manuskript er skrevet af den oprindelige ‘Blade Runner’-forfatter Hampton Fancher, i samarbejde med Michael Green (‘American Gods’, ‘Logan’).

Læs også: De 30 mest ventede film i 2017

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af