Danny McBride tørster efter hævn i første teaser for ‘Vice Principals’ sæson 2

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Danny McBride, Jody Hill og HBO fostrede en gedigen omgang sort humor med første sæson af ‘Vice Principals’. Komedieserien var fra starten annonceret til kun at strække sig over to sæsoner, og nu er første forsmag på den anden og altså sidste sæson landet med indikationen om, at McBrides selvhævdende vicerektor Neal Gamby er på vej ud i flere absurde situationer.

I den korte teaser forbereder Gamby – iført fuldt indianerantræk – sig på det afgørende slag i kampen om at blive skoleinspektør, og imens både den allierede Lee (Walton Goggins) og rivalen Dr. Belinda Brown er fraværende, dukker en spillevende tiger op på skolens gange.

Hvor dette ekstreme scenarie bærer hen, vil vise sig, når ‘Vice Principals’ sæson to rammer HBO den 17. september.

Læs også: De 10 bedste serier halvvejs i 2017 – rangeret

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af