James Franco er verdens værste instruktør i første trailer for ‘The Disaster Artist’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Med usvigelig sikkerhed finder et udvalg af Hollywoods mest lavthængende filmiske frugter hvert år vej til biograflærrederne, og skønt anmeldere gerne begræder kunstens fordærvelse, er intet som bekendt så skidt, at det ikke er godt for noget.

Dårlige film falder sålunde oftest i den ene af to væsentligt differentierede grupper: De dårligt dårlige – og de ikonisk dårlige.

Sidstnævnte er en art kuriøst underholdende affaldsprodukt, der i særtilfælde ligefrem får oprejsning igennem ærefuld kultstatus i filmhistorien – a la instruktøren Ed Woods komplet vanvittige horror-pulp-fadæser.

En nyere titel er det 21. Århundredes notorisk ringe ’The Room’ fra 2003 (ikke at forveksle med Oscar-vinderen ‘Room’ fra ’15), instrueret af excentrikeren Tommy Wiseau.

’The Room’ og dens håbløst kaotiske tilblivelsesproces er legendarisk i Hollywood-mytologien, og det har inspireret multitalentet James Franco til at lukrere på Wiseaus kuldsejlede hjertebarn med sin egen film om projektet; komediehyldesten ’The Disaster Artist’.

Den første hylende morsomme trailer er netop landet, og viser Francos Wiseau kæmpe sig igennem en scene et 5-årigt barn kunne have spillet med bind for øjnene – til stor frustration for det stadigt mere opgivende crew.

Franco står ligeledes bag kameraet, mens lillebror Dave Franco spiller Wiseaus samarbejdspartner Greg Sestero. På den vulgært stjernespækkede rolleliste finder man desuden bedstevennen Seth Rogen, Alison Brie, Zoey Deutch, Bryan Cranston, Zac Efron, Sharon Stone, Kristin Bell, Lizzy Caplan og Josh Hutcherson.

‘The Disaster Artist’ rammer de amerikanske biografer til december, men om vi også får lov til at nyde, hvad der meget vel kunne blive det mest vellykkede biprodukt af en episk maveplasker, er endnu uvist.

Læs også: »Mesterværk« – de internationale anmeldere jubler over Nolans ’Dunkirk’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af