James Franco og Zoe Kazan tilslutter sig Coen-brødrenes nye western-serie

James Franco og Zoe Kazan tilslutter sig Coen-brødrenes nye western-serie

I vinters blev det offentliggjort, at Joel og Ethan Coen er klar til at prøve kræfter med tv-mediet med western-miniserien ‘The Ballad of Buster Scruggs’, som de vil både skrive, producere og instruere.

Den nye serie finder altså sted i et miljø og en tid, som Coen-brødrene har skildret personligt og stilsikkert i film som ‘True Grit’ og ‘No Country For Old Men’, og ifølge The Playlist er det nu blevet afsløret, hvilke kendte ansigter vi kan se frem til at følge i de seks enkeltstående episoder.

I rollen som den syngende cowboy Buster Scruggs finder vi Tim Blake Nelson, som medvirkede i Coen-perlen ‘O Brother, Where Art Thou?’. I en anden episode spiller James Franco en omstrejfende, lovløs type, der ikke helt har hjertet med i sine forsøg på bankrøverier og kvægkidnapning.

Derudover spiller Zoe Kazan (‘Olive Kitteridge’) titelrollen i episoden ‘The Gal Who Got Rattled’, hvor vi følger en kvindelig rejsende på den historiske rute Oregon Trail.

Det lyder alt i alt som et univers, som Coen-brødrene vil kunne vride visuelt smægtende og godt fortalt stof ud af. Optagelserne til ‘The Ballad of Buster Scruggs’ begynder snart.

Læs også: ‘The Wire’-skaber klar med pornoserie – se teaseren med James Franco i dobbeltrolle

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af