‘Wonder Woman 2’ bekræftet – premieredato offentliggjort

‘Wonder Woman 2’ bekræftet – premieredato offentliggjort

’Wonder Woman’ begejstrede såvel kritikere som biografgængere og har i skrivende stund indbragt over 780 millioner dollars på verdensplan. Derfor kommer det ikke som et chok, at en opfølger er på vej.

Studiet bag filmen, Warner Bros., bekræfter, at Gal Gadot vender tilbage som den altruistiske amazone-kriger i ’Wonder Woman 2’. Og filmen har allerede fået en premieredato: den 13. december 2019.

Det er endnu ikke bekræftet, at instruktøren bag den første film, Patty Jenkins, får roret på ny, men med den første films succes in mente virker det ikke usandsynligt. Til Entertainment Weekly har Jenkins sågar udtalt, at hun ser frem til arbejdet med ‘Wonder Woman 2’ og forestiller sig, at filmen skal udspille sig i USA og ikke i Europa, som etteren gjorde.

Endvidere har Warner Bros.-præsidenten Toby Emmerich sagt til Variety, at opfølgeren ikke vil udspille sig under Første Verdenskrig, men ikke desto mindre vil foregå i fortiden.

I første omgang får vi fornøjelsen af Gal Gadot som Wonder Woman i all-star-superheltefilmen, ‘Justice League’, der – hvis den overkommer de produktionsmæssige vanskeligheder – får premiere til november.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af