Obi-Wan Kenobi-spinoff er på vej

Obi-Wan Kenobi-spinoff er på vej
Ewan McGregor som Obi-Wan Kenobi i prequel-trilogien.

Lucasfilm ser ud til at have søsat deres næste spinoff-projekt. Det har længe syntes oplagt, at ’Star Wars’-sagaens næste spinoff skulle handle om den højtelskede jedi-ridder Obi-Wan Kenobi, og ifølge The Hollywood Reporter er en Kenobi-film nu i de tidlige udviklingsstadier.

Den britiske, og tre gange Oscar-nominerede, instruktør Stephen Daldry skulle efter sigende være favorit til at lede det kommende projekt. Daldry er et interessant valg, da han aldrig før har prøvet kræfter med store blockbusters. Han er derimod kendt som en mester i at bringe bestsellerromaner til det store lærred, blandt andet ’The Hours’ og ’Ekstremt højt og utrolig tæt på’. Senest har han instrueret episoder i periodeserien ’The Crown’ med en Emmy-nominering til følge.

Hvis Daldry lander rollen som instruktør, skal han også overse manuskriptudviklingen. Der ligger endnu ikke noget forlæg klar, ligesom projektet endnu ikke har udset sig en skuespiller til titelrollen som Obi-Wan.

Den vise jedi-mester er tidligere blevet portrætteret af Alec Guinness, der blev Oscar-nomineret for rollen i den første ’Star Wars’-film, mens Ewan McGregor portrætterede Kenobi i George Lucas’ prequel-trilogi.

McGregor har tidligere udtalt, at han er åben over for at vende tilbage til rollen. Det er dog endnu uvist om spinoff-filmen kommer til at fokusere på Kenobis vej til lyssværdet, eller om den fortsætter, hvor prequel-trilogien slap – med Yoda og Obi-Wan som to af universets eneste overlevende jedi-riddere hårdt jaget af hævngerrige Darth Vader.

Før Obi-Wan rammer lærredet, kan vi dog se frem til den kommende spinoff om Han Solo.

Læs også: Ron Howard teaser Dødsstjernen i kommende ‘Han Solo’-spinoff

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af