Robert Pattinson trækker hundeonani-anekdote tilbage

Robert Pattinson trækker hundeonani-anekdote tilbage
Robert Pattinson i Cannes, hvor 'Good Time' fik premiere. (Foto: Chris Jackson/Getty Images)

Det bredte sig over nettet som en steppebrand, da Robert Pattinson i sidste uge under talkshowet ‘Jimmy Kimmel Live’ fortalte, at han havde afslået at masturbere på en hund i en (fraklippet) scene til filmen ‘Good Time’.

»Jeg spurgte hundetræneren, fordi instruktøren var sådan ‘bare gør det rigtigt, mand – lad være med at være en kylling!’«, sagde han med et smil om en scene, hvor han sover i en seng med en hund, og bemærkede, at »jeg indvilligede ikke i at gøre det på den rigtige, så vi lavede en falsk rød raket«.

Dyrevelfærdsorganisationen PETA kom straks på banen og ville undersøge sagen, mens instruktørerne bag ‘Good Time’, Joshua og Ben Safdie hurtigt bemærkede på Twitter, at historien var løgn:

Og nu har Robert Pattinson da også set sig nødsaget til at udsende en officiel udtalelse, der slår fast, at hele anekdoten var en joke.

»Historien, jeg fortalte hos Jimmy Kimmel i går, ser ud til at have spundet ud af kontrol. Det, der ikke fremgik, er, at det var ment som en joke. Der var ingen som helst, der forventede eller regnede med, at noget i den stil ville ske på ‘Good Time’-settet.

Vi er alle kæmpe dyreelskere og ville åbenlyst aldrig gøre noget, der skadede et dyr. Alle involveret på ‘Good Time’ er fantastiske professionelle og har slået sig sammen om at lave en film, som jeg er ekstremt stolt af. Jeg er pinligt berørt over, at jeg i øjeblikket prøvede at få Jimmy (Kimmel, red.) til at grine, blot for at skabe forvirring og falske indtryk i stedet«.

Skal der komme én god ting ud af dyreonani-gate, er der måske, at flere mennesker får øjnene op for ‘Good Time’, der fortjener så meget opmærksomhed som muligt (for dens kvalitet, ikke falske kontroverser, dog). Filmen fik premiere på Cannes og er en hårdkogt og melankolsk thriller, hvor Pattinson spiller en desperat bankrøver på flugt i karrierens vel nok bedste rolle.

Det er endnu uvist, om ‘Good Time’ får dansk premiere, men gud hvor vi dog håber det.

Læs også: Cannes dag 9 – Dér trådte Robert Pattinson ud af ‘Twilight’-skyggen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af