Woody Allen annoncerer purung supertrio til sin næste film

Woody Allen annoncerer purung supertrio til sin næste film
Selena Gomez under en koncert i Los Angeles i 2016. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Woody Allens kommende ’Wonder Wheel’ ligger på 10. pladsen over vores tidlige Oscar-favoritter, men vanen tro har den 81-årige instruktør allerede næste projekt på bedding.

Til den endnu unavngivne film har Allen samlet et all-star ynglinge-cast bestående af Elle Fanning (’Somwehere’, ’The Neon Demon’), den tidligere Disney-stjerne Selena Gomez (’Spring Breakers’) og Timothee Chalamet, der spiller en af hovedrollerne i den ligeledes Oscar-hypede ’Call Me By Your Name’.

Ligesom ’Crisis in Six Scenes’ – instruktørens allerede glemte tv-serie-forsøg – og ’Wonder Wheel vil filmen blive sendt ud af Amazon Studios, der modsat Netflix giver sine film en rigtig biografpremiere.

Nyheden om castingen bliver i flere medier efterfulgt af spekulationer om kontroverserne omkring Woody Allen holdt op mod castingen af de to unge stjerner Fanning og Gomez.

Allens privatliv har været til diskussion siden ægteskabet med hans og Mia Farrows adoptivbarn Soon-Yi og senere med de langt fra bekræftede anklager om seksuelt overgreb på deres andet adoptivbarn, Dylan.

Indiewire har ligefrem lavet en liste over dos and don’ts med fire eksempler på, hvordan Fanning og Gomez skal tackle de uundgåelige moralske spørgsmål, de vil blive stillet i kølvandet på samarbejdet med Allen.

Mon ikke dog de unge skuespillerinder ser det som en ære at få lov til at arbejde med en legendarisk instruktør, som udover at sikre ikoniske roller til sine to tidlige muser Diane Keaton og Mia Farrow også har fået en Oscar-vinder frem i den sidenhen dybt faldende Mira Sorvino (’Mig og Afrodite’) og givet en vor tids største skuespillere, Cate Blanchett, et af karrierens højdepunkter i ’Blue Jasmine’.

Læs også: Et tidligt kig i krystalkuglen: Her er sæsonens Oscar-favoritter lige nu

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af