Bedste mandlige Emmy-skuespiller afbrudt, før han nåede at takke konen

De stramt programsatte awardshows er nådesløse med at bryde ind, hvis en taler ikke overholder det afsatte tidsspektrum. Sådan er reglementet, og de nominerede er udmærket klar over gamet. Men hvad gør man, hvis ikke man lige når at takke konen?

Det har ’This Is Us’-skuespilleren Sterling K. Brown, der vandt den eftertragtede pris for bedste skuespiller i en dramaserie, svaret på.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Bare spil, bare spil«, gentog Brown, da musikstykket, som indikerede, at tiden var gået, satte ind. Hans benovelse over at holde samme pris som Walter White aka Bryan Cranston fra ’Breaking Bad’ betød, at han ikke nåede at takke sin kone eller seriens skaber Dan Fogelman.

Sterling K. Brown vandt sidste år for bedste skuespiller i en miniserie for ’American Crime Story: The People v. O.J. Simpson’, og det var muligvis erfaringen derfra, som gav ham overskuddet til at tage tråden op, fra hvor han blev cuttet af, og færdiggøre sin tale backstage for pressen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der blev anledning til at takke »the hebrew hammer« Dan Fogelman og vigtigst af alt konen Ryan Michelle Bathe og deres børn med ordene: »Jeres far elsker jer med kraften fra tusind sole. Vi ses mandag efter arbejde«.

Læs også: ‘The Handmaid’s Tale’ og ‘Big Littles Lies’ dominerede Emmy-priserne

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af