Dejan Cukic har sit livs rolle i thrilleren ‘Fantasten’ – se traileren

Dejan Cukic (‘I Kina spiser de hunde’) vender tilbage til det store lærred med gamblingthrilleren ‘Fantasten’. Den første trailer er netop blevet frigivet, og den lover hæsblæsende fester af ‘The Wolf of Wall Street’-dimensioner, når Claus (Cukic) slår sig løs i det Københavnske natteliv.

Claus arbejder til daglig som bilsælger, men om aftenen lever den slidte, men charmerende forretningsmand et dobbeltliv, når han dyrker sin uforbederlige ludomani. Og da Claus får trukket sin søn Silas (Oscar Dyekjær Giese) ind i sin spillegæld, bliver far og søn-forholdet sat på en hård prøve. Pludselig har Silas en gruppe kriminelle voldsmænd på nakken, og Claus må lægge alle sine kræfter ind for at redde sin søn fra det helvede, han har startet.

Christian Dyekjærs anden spillefilm har allerede godt med buzz i ryggen og skulle vække mindelser om Nicolas Winding Refns tidlige film som de paranoide og klaustrofobiske thrillere ‘Pusher’ og ‘Bleeder’, mens Dejan Cukic skulle have intet mindre end sit livs rolle i den altoverskyggende hovedrolle.

‘Fantasten’ er udvalgt som åbningsfilm CPH PIX og får derefter biografpremiere over hele landet den 2. november.

Læs også: Vind billetter til CPH PIX-gallapremieren på den intense danske thriller ‘Fantasten’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af