Harrison Ford om ‘Blade Runner’-optagelser: »Jeg slog Ryan Gosling i ansigtet«

Harrison Ford om ‘Blade Runner’-optagelser: »Jeg slog Ryan Gosling i ansigtet«

Harrison Ford holder sig ikke tilbage på trods af sine 75 år. Man kan endda tale om, at han har fundet sin tredje ungdom med ’Star Wars: Force Awakens’, den kommende ’Indiana Jones’-5’er og selvfølgelig ’Blade Runner 2049’, der har premiere om præcis tre uger.

Ford har været til fare for sig selv og sine blockbuster-produktioner, når han fløj rundt i sit privatfly, men under optagelserne til ’Blade Runner 2049’ var det kæbepartiet på hans 39 år yngre medstjerne Ryan Gosling, som var truet.

»Jeg slog Ryan Gosling i ansigtet. Ryan Goslings ansigt var, hvor det ikke skulle have været. Hans opgave var at være uden for slagets rækkevidde, og min var, at slaget blev ført igennem. Men vi bevægede os sammen med kameraet, så jeg var nødt til at have vinklen for øje, for at slaget kom til at se godt ud. Jeg gav omkring 100 slag i optagelsen af scenen, og jeg ramte ham kun én gang. Jeg har understreget, at han burde være taknemmelig«, siger Harrison Ford til magasinet GQ.

Det hører med til historien, at prettyboy Gosling fortalte om sin ældre medskuespillers upræcise øretæver til samme magasin i december sidste år uden at gå yderligere i detaljer. Fords tørre forklaring er derfor et forsøg på at modificere hændelsen en smule.

Det bedste er dog hans forklaring på, hvad han gjorde for at lindre Goslings smerte. I interviewet fra december fortæller Gosling, hvordan Ford kom ind i hans vogn med en flaske rom, hældte et glas op og forsvandt igen med resten af flasken

»Havde han for fanden forventet en hel flaske? Jeg tænkte, at en drink kunne gøre det. Det var nok«, siger Ford til GQ.

Kemien mellem Ford og Gosling synes at have været ganske lystig på settet til ’Blade Runner 2049’, der får premiere 5. oktober.

Læs også: ‘Blade Runner 2049’ vil tage pusten fra dig i ny intens trailer

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af