Kristen Wiig er talende vagina i trailer til Netflix-serien ’Big Mouth’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Komikeren Nick Kroll og ’Family Guy’-manuskriptforfatteren Andrew Goldberg har fundet på ideen til Netflix’ nye animationsserie ’Big Mouth’, som delvist er baseret på deres egne oplevelser som hormonelt forstyrrede teenagere og deres frustrationer over at imponere det modsatte køn.

Det lyder som lidt for velbevandret territorium og så alligevel ikke. Kroll lagde grovkornet stemme til karakteren Douche (jep, en omvandrende vaginarenser) i sidste års ’Sausage Party’, og man skal ikke være for bornert anlagt, hvis man skal tjekke ’Big Mouth’ ud. Forvent, at størstedelen af dialogen og animationen bliver en ping-pong-udveksling på pik- og fisse-niveau.

Således optræder Kristen Wiig som en af pigernes talende underliv, mens andre stemmer varetages af kendte komikere som John Mulaney, Maya Rudolph, Jason Mantzoukas, Jordan Peele, Fred Armisen og Jenny Slate.

’Big Mouth’ har premiere på Netflix 29. september.

Læs også: Det skal du streame i september: Porno ved Times Square, narko i Mexico og Jolie i Cambodja

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af