Total forstoppelse i første trailer til ‘Curb Your Enthusiasm’ sæson 9

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den tidligere ’Seinfeld’-skaber Larry David har ladet den niende sæson af ‘Curb Your Enthusiasm’ vente på sig, men trods en pause på fem år og et præsidentskifte er tingene nogenlunde, som de plejer at være i den autofiktionaliserede komedieserie.

Sidste sæson sluttede med, at Larry David tog til Paris med sin gode naboven Leon. Han er nu tilbage i vante omgivelser, og evnen til at gøre sig upopulær synes ud fra traileren ikke at være aftaget i de mellemliggende år. Forstoppelse er hovedtema.

Legen mellem opskruet fiktion og virkelighedens stjernepersonligheder fortsætter i den nye sæson, der får besøg af gæstestjerner som Bryan Cranston, Nick Offerman (’Parks and Recreation’) og Carrie Brownstein fra ’Portlandia’.

Forleden udtalte seriens executive producer Jeff Schaffer, at optagelserne af sæsonen var tæt på at støde på grund, før de overhovedet havde lagt fra land. Første optagelsesdag var nemlig dagen efter Donald Trumps valgsejr.

»Vi troede ærlig talt, vi var nødt til at tage en sygedag og ikke kunne at optage. Så sæsonen er gennemsyret af den kontekst, og der vil uden tvivl komme et par jokes på baggrund af den politiske kontekst«, siger Schaffer til Variety.

Niende sæson af ‘Curb Your Enthusiasm’ har premiere 2. oktober på HBO Nordic.

Læs også: De 15 mest ventede serier i resten af 2017

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af