Guillermo Del Toro holder pause som instruktør

Guillermo Del Toro holder pause som instruktør
Foto: Tim P. Whitby/Getty Images

Guillermo Del Toro er snart biografaktuel med den stærkt roste og imødesete fantasyfilm ‘The Shape of Water’, som han vandt Guldløven for i Venedig og som har kørt ham stærkt i stilling til Oscar-ræset. Oven på succesen udtaler den mexicanske instruktør nu imidlertid, at han holder en god pause fra instruktørtjansen for at samle ny inspiration.

Ved et presseevent i Mexico fortæller Del Toro, at han holder »mindst et års pause som filminstruktør«. Planen var ellers, at han skulle instruere filmen ‘Fantastic Voyage’ efter ‘The Shape of Water’, men han udtaler, at han har brug for en pause.

Dog forsvinder Guillermo Del Toro ikke helt fra filmbranchen, da han stadig har en række projekter i støbeskeen som producer og forfatter. Herunder manuskriptet til Alfonso Cuarón-projektet ‘Silver’ om en mexicansk wrestler, der opdager, at alle politikere er vampyrer. Manuskriptet er dog kun halvfærdigt, men Cuarón presser ifølge Del Toro på, og bliver ved med at spørge, hvad chancerne er for, at han gør manuskriptet færdigt, så han kan komme i gang med optagelserne.

‘The Shape of Water’ får dansk premiere den 22. februar.

Læs også: Traileren til ‘The Shape of Water’ Guillermo del Toros Guldløvevinder lover fantasy af bedste skuffe

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af