John Krasinski genopliver Jack Ryan i første trailer til ‘Tom Clancy’s Jack Ryan’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

John Krasinski er for alvor på vej væk fra skrivebordet i ‘The Office’ med roller i Michael Bays actionbasker ’13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi’ og nu titelrollen i Amazons tv-serie over Tom Clancys romaner om CIA-agenten Jack Ryan.

Tom Clancys bestsellerromaner er blevet filmatiseret talrige gange i løbet af de sidste tre årtier, men nu skal historien om CIA-analytikeren genoplives i tv-serie-formatet. Krasinski kommer til at gå skuespillere som Alec Baldwin, Harrison Ford, Ben Affleck og senest Chris Pine, som kun fik lov at lave en enkelt film om superagenten.

I den første trailer til serien opsnapper Jack Ryan en række mistænkelige bankoverførsler, som får ham væk fra sit skrivebords sikkerhed og direkte ud i felten, hvor han kastes ud i et farligt spil katten efter musen med en terrorist, der planlægger et angreb på USA.

Over for Krasinski ses blandt andre Wendell Pierce (‘The Wire’) i rollen som Jack Ryans mentor, James Greer. Bag kameraet er det den Oscar-nominerede nordmand Morten Tyldum (‘The Imitation Game’), der er konceptuerende instruktør på tv-serien.

‘Tom Clancy’s Jack Ryan’ er planlagt til at premiere eksklusivt på Amazon Prime i 2018.

Læs også: Martin Scorseses Oscarvindende ‘The Departed’ bliver til tv-serie

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af