Muay Thai Boxing er den eneste vej ud af fængsel i trailer til ‘A Prayer Before Dawn’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

En hvid bokser, der må deltage i en kampsportsturnering for at slippe ud af et fængsel i Thailand, lyder som noget, Jean-Claude Van Damme ville have lavet i 80’erne. ‘A Prayer Before Dawn’ er imidlertid en produktion fra det hippe feinschmeckerselskab A24, og filmens rå trailer ligger da også et stykke fra camp-faktoren hos The Muscles from Brussels.

Den bygger på den virkelige historie om den engelske bokser Billy Moore, her spillet af Joe Cole (‘Green Room’), der havner i et af Thailands værste fængsler, men ser en vej ud, da fængselsbestyrerne giver ham lov til at kæmpe sig igennem en Muay Thai Boxing-turnering.

‘A Prayer Before Dawn’ er instrueret af Jean-Stéphane Sauvaire (‘Johnny Mad Dog’) og havde verdenspremiere ved dette års filmfestival i Cannes. Det er endnu uvist, om den får dansk biografpremiere.

Læs også: Hollywoods potentielle redning kommer fra en helt uventet kant

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af