‘The Blair Witch Project’-skaber teaser serie-reboot

‘The Blair Witch Project’-skaber teaser serie-reboot
Heather Donahue i 'The Blair Witch Project'

Daniel Myrick og Eduardo Sánchez’ found footage-fænomen ‘The Blair Witch Project’ har uden held været forsøgt duplikeret i en væsensforskellig toer og i Adam Wingards halvt remake/halv efterfølger ‘Blair Witch’ fra sidste år. Franchisen har imidlertid ikke udspillet sin rolle, hvis man spørger den ene af de oprindelige idemænd.

Eduardo Sánchez fortæller i podcasten Diminishing Returns, at han går med planer om at genoplive historien i serieform.

»For os er det en meget naturlig ting at sige, ‘Hey, lad os lave en frickin’ ‘Blair Witch’-serie, hvor man kan slå på, at den er fra de originale skabere, og vi får fat på en masse interessante instruktører til at instruere afsnit’«, siger Eduardo Sánchez.

Meget af hypen omkring den oprindelige ‘The Blair Witch Project’ fra 1999 udsprang af Sánchez og Myricks banebrydende markedsføringsstunt, hvor man i den spæde internettidsalder såede tvivl om, hvorvidt de tre medvirkende vitterligt var forsvundet under eftersøgningen af den myteomspundne heks.

Selvom dette hoax blev afsløret forholdsvist hurtigt, kunne det ikke stoppe de nysgerrige fra at gå i biografen og se, hvad al virakken handlede om, og ‘The Blair Witch Project’, der var indspillet for små 60.000 dollars, indtjente 248 millioner dollars på verdensplan.

Læs også: ’Blair Witch’: En overraskende værdig efterfølger til horrorklassikeren

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af