‘The Dark Tower’ står stadig – serie-reboot på vej

‘The Dark Tower’ står stadig – serie-reboot på vej
Idris Elba vender formentlig ikke tilbage i rebootet af 'The Dark Tower'.

Den stærkt omdiskuterede ’The Dark Tower’ kom op og runde en global indtjening på 110 millioner dollars, hvilket i forhold til budgettet på omkring 60 millioner dollars må siges at være akkurat tilfredsstillende for Stephen King-filmatiseringen instrueret af danske Nikolaj Arcel.

Skønt vores anmelder kaldte ‘The Dark Tower’ »overraskende underholdende fantasy-guf«, fik filmen mestendels negativ omtale med på vejen i det amerikanske, hvorfor hvad der skulle have igangsat en større biograffilmfranchise-fortælling endte som en halvanden time lang kuriositet.

Men ifølge Stephen King er man i gang med at give filmens gengivelse af romanens gigantiske univers en serie-ansigtsløftning.

»Det bliver et fuldstændigt reboot, så vi må bare vente og se«, siger Stephen King til Vulture.

Det var oprindeligt meningen, at ’The Walking Dead’-showrunner Glen Mazzara skulle følge op på Arcels film med en tie-in-serie, der udbyggede historien inden næste planlagte film. Mange fans brokkede sig således over, at man med filmens manuskript lagde så sparsomt ud, at hverken universet eller historien blev optegnet klart nok.

’The Dark Tower’ er tidligere blevet kaldt ufilmatiserbar, og skønt Stephen King hovedsageligt var positiv overfor slutresultatet, kan han i dag godt spotte produktionens faldgruber:

»Den største udfordring var først og fremmest, at lave en film baseret på en virkelig lang bogserie på omkring 3.000 sider. Den anden var beslutningen om, at skabe en PG-13 filmatisering af nogle bøger, der er ekstremt voldsomme, og behandler voldsom adfærd på en meget grafisk måde«.

Læs også: Meta på meth: De tre grunde til, at ‘The Dark Tower’ blev kaldt ufilmatiserbar

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af