Bryan Cranston mindes hårrejsende møde med Charles Manson, da han var dreng

Bryan Cranston mindes hårrejsende møde med Charles Manson, da han var dreng
Bryan Cranston ved premieren på 'Last Flag Flying' under London Film Festival. (Foto: Vittorio Zunino Celotto/Getty)

Seriemorderen Charles Manson er død, og i den forbindelse har en række personligheder delt historier om den berygtede forbryder, der begik mord i 1969. Bryan Cranston fortæller blandt andet, hvordan nyheden om Mansons død fik ham til »at gyse«, da han blev påmindet om et møde, han selv havde med morderen, året inden han blandt andre dræbte Roman Polanskis gravide kone, Sharon Tate.

På Twitter skriver stjernen: »Da jeg hørte, at Charles Manson var død, gyste jeg. Jeg var inden for hans rækkevidde bare et år, før han begik de brutale mord i 1969. Heldet var med mig, da min fætter og jeg var ude og ride ved Span Ranchen«.

Span Ranchen var tilholdsstedet for Manson-familien, så det er nemt at se, hvordan det kunne være gået galt for Cranston. Bryan Cranston var mellem 12 og 13 år på tidspunktet.

Læs også: Charles Mansons død udstiller Twitter-brugeres begrænsede kendskab til Marilyn Manson

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af