Første trailer til Spielbergs stærke Oscar-kandidat ‘The Post’ med Tom Hanks og Meryl Streep er landet

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det øger kun spændingen forud for prissæsonen 2018, at ingen endnu har set et af de mest sikre Oscarkort. Steven Spielberg har holdt sit seneste projekt ‘The Post’ tæt til kroppen, men nu er første trailer landet, og det ligner en Oscar-kandidat i rendyrket ‘Spotlight’-ånd.

For første gang nogensinde slår instruktørlegenden pjalterne sammen med to af de største Oscar-darlings, Meryl Streep og Tom Hanks, og alene den konstellation har fået verdens filmkritikere til at udpege ‘The Post’ til en af prissæsonens store favoritter.

Meryl Streep spiller den første kvindelige avisudgiver Katharine Graham, der arbejder på The Washington Post sammen med redaktøren Ben Bradlee (Tom Hanks). I et kapløb med tiden sætter de al økonomisk sikkerhed over styr i et forsøg på at afsløre en omfattende mørklægning af statshemmeligheder, der strækker sig over tre årtier og fire præsidentembeder.

Det er en fortælling, der rammer lige i Akademiets ånd. Streep og Hanks er et usandsynligt makkerpar, men de sætter deres forskelle til side for nationens skyld. Kan det blive mere Oscar-agtigt? Heldigvis ser traileren ganske glimrende ud.

Spielberg har da også samlet et stjernespækket cast, der desuden tæller Carrie Coon (‘The Leftovers’), Alison Brie (‘The Disaster Artist’), Sarah Paulson (‘American Crime Story’), Bob Odenkirk (‘Breaking Bad’), Bruce Greenwood (‘Star Trek’) og mange flere.

‘The Post’ er sat til at få dansk premiere 5. april 2018.

Læs også: Den første seriøse Oscarstatus: Disse film skiller sig ud – i kvindernes år

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af