Jonathan Groff fremfører herlig musicalversion af ‘Mindhunter’ hos Stephen Colbert

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Looking’-skuespilleren Jonathan Groff er for alvor slået igennem som FBI-agenten Holden Ford i David Finchers ‘Mindhunter’ efter en succesfuld karriere på Broadway, hvor han blandt andet blev Tony-nomineret for sine roller i musicalerne ‘Spring Awakening’ og ‘Hamilton’.

Hos Stephen Colbert fortæller skuespilleren i spøg, hvordan David Fincher altid har haft lyst til at gøre sit indtog inden for musicalteater, og at de efter succesen med ‘Mindhunter’ har arbejdet på at lave serien om til en musical. Og ganske belejligt er det bandlederen i Colberts husorkester, som skriver musikken.

Det skal talkshow-publikummet selvfølgelig ikke snydes for. Colbert og Groff bryder ud i en følsom duet om seriemordere og deres morderiske lyster, og det efterlader ikke et øje tørt.

Læs også: ’Mindhunter’: Højde- og lavpunkter i David Finchers Netflix-serie

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af