Kevin Spacey erstattes i Ridley Scotts potentielle Oscar-film i 11. time

Kevin Spacey erstattes i Ridley Scotts potentielle Oscar-film i 11. time
Kevin Spacey undergik en transformation i 'All the Money in the World'.

I 11. time er Kevin Spacey blevet skrevet ud af Ridley Scotts potentielle Oscar-film ‘All the Money in the World’. Inden Kevin Spacey-skandalen brød ud, var Oscarvinderen blevet rost for sit portræt af oliemanden J. Paul Getty, der krævede omtrent fem timer i makeupstolen hver dag, og efter alt at dømme var en fysisk transformation af den slags, Akademiet elsker.

Sonys Oscar-kandidat fik et voldsomt backlash, da Kevin Spacey blev anklaget for krænkelser af flere omgange, og det fik blandt andet selskabet til at trække filmen fra den prestigefyldte American Film Institute-festival, der er et essentielt skridt i mange Oscarkampagner.

Men i stedet for helt at opgive håbet, har Sony valgt at erstatte Spacey i den ellers færdige film. Oscarvinderen Christopher Plummer (‘Beginners’) er blevet bragt ind for at genindspille Spaceys rolle, selvom han er mere end 30 år ældre end Spacey. Ifølge Deadline havde Spacey arbejdet omkring otte til ti dage på filmen, så opgaven kan muligvis løses inden filmens planlagte premiere i december.

Michelle Williams og Mark Wahlberg, der spiller de to hovedroller i ‘All the Money in the World’, bakker op om beslutningen.

Læs også: Pas på med den hurtige selvjustits i Hollywoods kærkomne krænkelsesopgør

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af