‘Stranger Things’-epilogscener blev droppet for at sikre kreativ frihed i sæson 3

(Spoiler alert for ‘Stranger Things’ sæson 2)

Slutningen på ‘Stranger Things’ sæson 2 er endnu en faretruende cliffhanger, hvor vi ser, at The Upside Down og dens edderkoplignende monster lever stadig i Hawkins’ vrangside (surprise!). Men oprindeligt skulle serien være sluttet med en række epilog-scener, der i højere grad pegede frem mod næste års sæson 3.

I et interview med Collider fortæller ‘Stranger Things’-produceren Shawn Levy, at epilogscenerne blev strøget, fordi Duffer-brødrene ønskede en større grad af kreativ frihed i sæson 3:

»Der var epilog-scener, som blev overvejet efter det sidste skud, som ville have hintet mere mod den kommende sæson 3. Men vi traf alle beslutningen om ikke at love noget igen«, forklarer Levy.

»Vi følte hele tiden, at efter sæson 1 var vi nødt til at give et payoff på den snegl, Will hoster op i vasken, eller hvis sorte bil Hopper stiger ind i, mens vi også var nødt til – eller havde lyst til – at følge op på Hopper, der putter Eggos i et træskab i skoven. Denne gang ville Duffer-brødrene meget bevidst love mindre, så deres frihed var større«.

Og umiddelbart lyder det som et klogt valg for Duffer-brødrene at bevare deres kreative frihed. Sæson 2 led til en vis grad under lidt for meget fanservice, og det lyder forfriskende, at serieskaberne vil gå egne veje i sæson 3. Så længe det ikke betyder endnu et storbyseventyr for Eleven

Læs også: Flere mærkelige ting i ‘Stranger Things 2’ gør os bekymrede for næste sæson

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af