Det amerikanske ’The Office’ er nu seriøst på vej tilbage

Det amerikanske ’The Office’ er nu seriøst på vej tilbage
Steve Carrell som den tragikomiske kontorchef Michael Scott i 'The Office'

Greg Daniels lavede med det amerikanske ’The Office’ et af alletiders mest vellykkede remakes, hvis succes understreges af, at den løb ni sæsoner fra 2005 til 2013.

Daniels og Stephen Merchant, der sammen med Ricky Gervais skabte den britiske original, er i færd med at bringe serien tilbage til NBC, hører Indiewire fra flere insiderkilder.

Der skulle igen være at tale om en faket dokumentarisk observation af et kontor fyldt med excentriske karakterer og absurde kontroverser hos papirsfirmaet  Dunder Mifflin Paper i Scranton.

På rollelisten skal man dog ikke forvente at se så meget til de oprindelige stjerner som Steve Carrell, John Krasinski og Rainn Wilson, da man hovedsagligt vil placere helt nye skuespillere bag skrivebordene med undtagelse af et par enkelte mindre karakterer fra den første inkarnation.

Man har tidligere forsøgt at bygge videre på ’The Office’-universet med afsnittet ’The Farm’ om Rainn Wilsons skinsyge undermåler Dwight, der skulle fungere som setup til hans egen spinoff-serie. ’The Farm’ fik en så historisk ringe modtagelse, at NBC valgte at droppe ideen.

Internettet har ikke været sene til at kommentere nyheden med lige dele begejstring og frustration i form af tweets fra den meme-venlige serie.

Læs også: De bedste tv-serier i 2017 – top 10-1

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af